Cradle to Cradle®: 100% Goed!

Cradle to Cradle geeft een nieuwe kijk op duurzaam ontwerpen. Het achterliggende idee van het concept is dat afval van het ene product voedsel is voor het andere product. Net zoals in de natuur. Cradle to Cradle produceren betekent dat alle restproducten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn. Cradle to Cradle is dus niet alleen goed voor u als klant, maar ook voor het milieu.

 

Dekkers van Gerwen slim innoveren

Wij geloven dat we onze klanten kunnen blijven bedienen door continu te innoveren. Dit betekent dat we verder willen reiken dan het eindproduct. We willen het complete proces van grondstof tot eindproduct zo inrichten, dat we onze Cradle to Cradle-producten milieuneutraal kunnen produceren, zonder dat het eindproduct kwaliteit verliest.

 

 


 

Infinite paper products

Infinite paper products is de vertaling van Cradle to Cradle naar een Dekkers van Gerwen product. Infinite paper products bestaat enkel uit materialen die Cradle to Cradle-gecertificeerd zijn. Denk hierbij aan het papier dat we gebruiken, maar ook aan de milieuvriendelijke hechtingsmaterialen en biologische inkten. Voor het hele proces wordt er uitsluitend groene stroom gebruikt, zodat we u kunnen garanderen dat we alleen het beste voor zowel u als voor de natuur willen.