Goed voor mens en maatschappij

Duurzaam ondernemen gaat bij ons verder dan het treffen van alleen technische maatregelen. Het zegt ook alles over de manier waarop we met mensen binnen en buiten onze organisatie omgaan. Goede werkomstandigheden voor onze eigen medewerkers vinden we daarbij vanzelfsprekend. We werken volgens de afspraken die gelden vanuit de grafische CAO. Maar we ondersteunen ook diverse lokale initiatieven, omdat we ons sterk verbonden voelen met onze vestigingssteden ’s-Hertogenbosch en Dordrecht en de mensen in deze regio’s. Al jarenlang zijn wij betrokken bij diverse sportverenigingen, organisaties op het gebied van kunst en cultuur en diverse goede doelen.


Goede werkomstandigheden

We werken geheel volgens de afspraken die gelden volgens de Grafimedia CAO. Daar zijn de werkomstandigheden voor onze medewerkers op gebaseerd. Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen ons bedrijf een werkplek heeft die hun veiligheid, gezondheid en welzijn waarborgt. Met goede arbeidsomstandigheden dragen we bij aan de vermindering van gezondheidsschade, ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid en stimuleren we de motivatie en het werkplezier van onze mensen. Ook zijn wij erkend leerbedrijf. Door leerplekken aan te bieden investeren wij in de toekomst van jongeren.

 

Maatschappelijke sponsoring

Onze maatschappelijke sponsoring spitst zich toe op lokale activiteiten op het gebied van sport en kunst & cultuur. Al jaren verzorgen wij het drukwerk voor diverse plaatselijke sportverenigingen en zijn wij sponsor van verschillende lokale (culturele) evenementen, instellingen en goede doelen.

 

De volgende partijen kunnen rekenen op onze steun:

 

SPM Shoeters ’s-Hertogenbosch

Hockeyclub ’s-Hertogenbosch

Stichting sportstimulering

De Verkadefabriek

Dynamisch Noordoost

Nationaal Monument Kamp Vught

Bourgondisch ’s-Hertogenbosch

Maritiem ’s-Hertogenbosch

Kerstijsbaan Dordrecht

Fairtraide gemeente campagne

Liliane Fonds

Stichting Veur mekaor

Stichting Mooi Zo Goed Zo

Stichting 1000 kaarsjes voor Juultje

Jack Rabbit Foundation