Mail, Voorraad & Logistiek

Betrouwbare en volledige service

 

Wij leveren graag persoonlijke en volledige service. Met onze afdeling Mail, Voorraad & Logistiek bieden wij aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat uw drukwerk op de juiste manier op de juiste plek terecht komt. Van de handling en logistiek rondom producties tot het completeren van uw direct mailings, van uw voorraadbeheer tot de postale handling. Ons uiterst gemotiveerde en vakkundige team staat dag in dag uit klaar om alles snel en soepel voor u te regelen. Dat scheelt u veel tijd en gedoe. Daarbij realiseren wij ons dat we vaak vertrouwelijke documenten onder ogen krijgen. Uw drukwerk is bij ons in betrouwbare handen. Dat verzekeren wij u.

En via uw eigen computer houdt u zelf de regie in handen! Meer weten over het online gemak van Dekkers van Gerwen? Kijk dan ook eens op MyDVG.

 

Mail

Als het drukwerk gereed is, kan het worden klaargemaakt voor verzending. Of het nu gaat om sealen, postale verwerking, of het verpakken van een gimmick: wij verzorgen uw mailing met veel zorg en aandacht en adviseren u graag over de beste verzendwijze.

 

Voorraad

Heeft u een klein of helemaal geen magazijn of heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Heeft u te maken met volumeproducten? Ook de rompslomp rondom uw voorraad nemen wij graag uit handen. Zo slaan wij uw voorraad op totdat u erover wilt beschikken. Via MYDvG heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct inzicht in en beheer over uw voorraad.

 

Logistiek

Ook voor het samenstellen van pakketten en het toevoegen van extra waarde aan uw mailing, steken wij onze handen graag voor u uit de mouwen. Zorgvuldig en snel verpakken en verspreiden wij uw mailing of drukwerk richting einddoel.