Actueel

"Mooi zo Goed zo ‘s-Hertogenbosch viert in februari 2017 haar 21ste verjaardag. Dat op zich is al een indrukwekkende prestatie, omdat van de 52 lokale Mooi zo Goed zo-organisaties die halverwege de jaren negentig met ondersteuning van het Juliana Welzijn Fonds zijn begonnen er nog maar drie over zijn(’s-Hertogenbosch, Tilburg en Almere). Maar veel indrukwekkender dan nu volwassen worden is de enorme impact die Mooi zo Goed zo ‘s-Hertogenbosch in die eenentwintig jaar heeft bereikt", aldus Lucas Meijs (Erasmus Universiteit) en Wendy Stubbe (Avans Hogeschool) in het boek 'Versier de stad!' dat eind januari in het FC Den Bosch stadion werd gepresenteerd.

 

.


Dekkers van Gerwen neemt u graag mee in dit Smart Magazine om de diverse slimme en creatieve oplossingen van onze veelzijdige drukkerij te tonen. We geven daarbij het woord aan enkele van onze klanten. Wellicht zit in hun ervaringen net dat ene idee waar ook uw organisatie een stap verder mee komt.

 

 

.


Kijkt u ook eens op onze Facebook pagina, daar komen de allerlaatste nieuwtjes voorbij.
Dus meld uzelf daar aan als vriend en blijf op de hoogte.


Onze bekende posterkalender 2017 is weer beschikbaar!

De Dordrecht posterkalender is net als voorgaande jaren, voor iedere klant in onze kantoorvakhandel of drukkerij gratis* te verkrijgen.


Onze maatschappelijke sponsoring spitst zich toe op lokale activiteiten op het gebied van sport, kunst & cultuur, (culturele) evenementen, instellingen en goede doelen. Zo ook de De Bossche Komeedie zij brengen door...


Op woensdag 18 maart 2015 wordt in ons land de 59ste editie van de Boomfeestdag gevierd met als thema ‘Bomen & Water’. Een meer dan actueel thema en dat niet alleen vanwege de Waterschaps-verkiezingen die ook op deze datum worden gehouden. Daarbij is water niet alleen de eerste levensbehoefte voor mensen, maar ook voor de natuur: zonder water is er namelijk geen leven.


Leerlingen van het Wartburg College brengen jaarlijks een bezoek aan onze Dordrecht vestiging voor hun Oriëntatie Studie en Beroep.


In het weekend van 12 april heeft het NRC Handelsblad een speciale editie uitgebracht waarin tal van Cradle to Cradle bedrijven zich presenteren. De uitreiking van ons Zilveren Cradle to Cradle certificaat door prof. dr. M. Braungart heeft hier ook een mooie plaats in gekregen.

Woensdag 2 april jl. heeft Michael Braungart, mede-grondlegger van het Cradle to Cradle-principe, een zilveren Cradle to Cradle-certificaat uitgereikt aan Dekkers van Gerwen B.V. voor haar nieuwe productlijn Infinite Paper Products, de eerste lijn drukwerkproducten in de Benelux die 100% goed is voor het milieu. De Infinite Paper Products worden namelijk zo geproduceerd, dat zij na gebruik in de natuur kunnen terugkeren.

De pilot van onze LED verlichting die wij sinds maart van dit jaar op onze locatie Dordrecht hadden lopen, is zo goed als afgerond! De laatste weken is in alle drie de grote productie ruimtes de bestaande TL verlichting vervangen voor LED verlichting.

Het management van Dekkers van Gerwen stuurt er binnen de eigen organisatie op aan om alle relevante processen binnen de organisatie gedocumenteerd en beheerst te laten verlopen. Om de kwaliteit van deze beheersing te toetsen is er gekozen voor de ISO normering...


22-03-2013

TL uit, LED aan!

In onze vestiging Dordrecht zijn we deze week gestart met onze pilot:
'LED verlichting'. Deze nieuwe verlichting is in 4 verschillende uitvoeringen geïnstalleerd op 4 verschillende plaatsen in onze productieruimtes.


Den Bosch/Dordrecht December 2012 - Dekkers van Gerwen heeft een ruime ervaring in het opmaken en drukken van unieke boekwerken. Alleen al afgelopen maand rolden er 4 omvangrijke producties van onze persen.

De fluor-kleurenwaaier omvat twee boekjes, op gestre­ken papier en ongestreken papier, met voorbeelden van het gebruik van fluorkleuren en full colour. De nieuwe basistool voor elke professional!


Dekkers van Gerwen Dordrecht is één van de nieuwste deelnemers van de Fairtrade Gemeente campagne. Inmiddels zijn er ruim 170 bedrijven in Dordrecht die meedoen aan deze campagne, en hiermee bijdragen aan economische bevordering in ontwikkelingslanden.