Archief

Onze bekende posterkalender 2016 is weer beschikbaar!

De Dordrecht posterkalender is net als voorgaande jaren, voor iedere klant in onze kantoorvakhandel of drukkerij gratis* te verkrijgen.


In verband met de feestdagen zijn onze openingstijden aangepast. Op woensdag 24 en 31 december 2014 aanstaande zijn wij tot 16:00 uur bereikbaar. Tevens zijn wij op vrijdag 2 januari 2015 de gehele dag gesloten.


De Parade in 's-Hertogenbosch omgetoverd tot een sfeervolle huiskamer waar jong en oud naar toe kunnen komen voor optredens, gezelligheid en winterse gerechten; dat is het Bosch Winterparadijs.

Kom ’s-Hertogenbosch bewonderen in kerst en wintersferen van 13 december t/m 4 januari. Het Bosch Winterparadijs is dagelijks geopend van 12.00 tot 19.00 uur. Op kerstavond, beide kerstdagen en oudjaarsavond sluit het Winterparadijs om 17.00 uur.

Op vrijdag 30 mei 2014 (vrijdag na Hemelvaart) zijn onze beide vestigingen geheel gesloten.


Dekkers van Gerwen sponsort diverse evenementen in september.
‘s – Hertogenbosch/Dordrecht  -  Nu de vakantieperiodes weer ten einde lopen, richten we ons vol enthousiasme op de diverse evenementen in het najaar. Onder andere staan Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch en Maritiem ‘s-Hertogenbosch op de agenda.


Den Bosch/ Dordrecht november 2012 - Dekkers van Gerwen heeft in de maand november meerdere producten mogen verzorgen die bestemd waren voor Koninklijke handen!

 


Sinds begin november heeft Dekkers van Gerwen haar machinepark uitgebreid om optimaal te kunnen voldoen aan de toenemende vraag bij relaties naar het oplossen van print vraagstukken.


Ook voor seizoen 2012-2013 heeft Dekkers van Gerwen een sponsorcontract getekend voor

Eiffeltowers Den Bosch.

 


Voor komend jaar hebben wij een kalender ontwikkeld in de vorm van een IXXI.

IXXI is een decoratief wandsysteem, bestaande uit losse kaarten van 20x20 cm en koppelkruisjes.

In het geval van onze kalender, is de ene zijde voorzien van het calendarium en de andere zijde voorzien van trendy vintage afbeeldingen.

 


In ruim drie weken tijd hebben tienduizenden ouders en kinderen de schaatsen ondergebonden. Ondanks het ‘warme’ weer heeft iedereen heerlijk kunnen zwieren en zwaaien en kunnen genieten van de winterpret op het Scheffersplein in Dordrecht.

In samenwerking met uitgeverij De Wereldboom heeft drukkerij dekkers een ‘boeken lijn’ ontwikkeld welke (als eerste) geheel PEFC gecertificeerd is. De Wereldboom houdt van mooie bossen, schone lucht en fris water.

Ter gelegenheid van de landelijke Sinterklaasintocht in Dordrecht op 12 november 2011 is er in samenwerking met de gemeente Dordrecht en de deelnemende winkeliers dit handige couponboekje gemaakt.

Het introduceren van een lijn met milieuvriendelijke, kwalitatieve potloden gemaakt van hout uit beheerde bossen is een belangrijke stap op het gebied van milieubescherming.

De meeste mensen vinden dat potloden milieuvriendelijk zijn, omdat ze gemaakt zijn van hout. Maar niet al het hout is hetzelfde – dat wordt pas echt duidelijk als het productieproces goed wordt bekeken. Om een duurzaam verantwoorde productie met reproduceerbare ruwe grondstoffen te garanderen, steunt STABILO al vele jaren het Forest Stewardship Council initiatief om bossen op milieuverantwoorde wijze te exploiteren.


Steeds meer opdrachtgevers ontdekken de voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Papierkeuze speelt daarbij een belangrijke rol. Met onze collectie TOP10 Green kunt u al uw papier maatschappelijk verantwoord inkopen.