Variabele Data Printing

Resultaat op maat!

 

In een markt waar de concurrentie moordend is en waar eenheidsworst regeert, biedt Variabele Data Printing de mogelijkheid om sterk gepersonaliseerde boodschappen naar een hele gerichte doelgroep te sturen. Dat maakt indruk.

Personaliseren is meer dan een brief met een persoonlijke aanhef erboven. Wij kunnen drukwerk verzorgen dat per persoon de geschikte informatie en beelden bevat. In welke vorm dan ook.

Variabele Data Printing is heel geschikt voor een gepersonaliseerde direct mailing (DM), maar ook voor catalogi, prijslijsten, folders, programmaboekjes of reisvouchers met een inhoud op maat. Alles wat uit een database komt kan verwerkt worden. Volledig afgestemd op de informatiebehoefte van de individuele klant.

Zo kunnen massamiddelen ineens heel doelgericht en persoonsgebonden worden ingezet. Heel krachtig en heel efficiënt. Voor u, maar ook voor het milieu. Uw uiting heeft veel minder kans om ongezien in de prullenbak te belanden, dus u verspilt geen onnodige tijd, materialen en budgetten.

Variable Data Printing is service op maat! Slim, creatief en effectief!

 

De voordelen van VDP op een rij:

-        Gericht communiceren met de doelgroep, dus heel effectief

-        De mogelijkheid om massamiddelen qua boodschap en inhoud helemaal aan te passen aan de

informatiebehoefte van de individuele klant

-        Vergaande mogelijkheden om u te onderscheiden van de rest van de markt

-        Weinig verspilling omdat u heel gericht communiceert. Goed voor u en voor het milieu

 

Zeker met wat slimme creativiteit zijn de mogelijkheden oneindig. Wij brainstormen graag samen met u, hoe we Variabele Data Printing voor u kunnen laten werken. U zult verrast zijn over de mogelijkheden.