Efficiënt beheer van uw voorraad en kostbare tijd

Bij Dekkers van Gerwen zijn wij ook in de mogelijkheid om de logistiek van uw product te realiseren. Wanneer het drukwerk gereed is, kan Dekkers van Gerwen het drukwerk klaar maken voor verzending, verpakken en verspreiden richting einddoel, en zijn wij in de mogelijkheid om uw drukwerk in ons voorraadbeheer op te slaan tot u uw drukwerk nodig heeft.

De voordelen van logistieke optimalisatie

  • Uw gedrukte materialen bereiken uw doelgroep in perfecte staat.
  • Met uw eigen inlog kunt u uw voorraad beheren, afroepen en bij bestellen.
  • U bespaart tijd en geld door uw logistieke zaken uit handen te geven.

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

Mailing, voorraad, logistiek

Als het drukwerk gereed is, kan het worden klaargemaakt voor verzending. Of het nu gaat om sealen, postale verwerking, of het verpakken van een gimmick: wij verzorgen uw mailing met veel zorg en aandacht en adviseren u graag over de beste verzendwijze.

Heeft u een klein of helemaal geen magazijn of heeft uw organisatie meerdere vestigingen? Heeft u te maken met volumeproducten? Ook de rompslomp rondom uw voorraad nemen wij graag uit handen. Zo slaan wij uw voorraad op totdat u erover wilt beschikken. Via MYDvG heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week direct inzicht in en beheer over uw voorraad.

Ook voor het samenstellen van pakketten en het toevoegen van extra waarde aan uw mailing, steken wij onze handen graag voor u uit de mouwen. Zorgvuldig en snel verpakken en verspreiden wij uw mailing of drukwerk richting einddoel.

Enthousiast geworden?

Maak dan kennis met Ab Bouwens, directeur van Dekkers van Gerwen! Hij vertelt u graag nog meer over Dekkers van Gerwen en onze mogelijkheden!

Neem contact op  Meer over Ab Bouwens
Ab Bouwens
Ab Bouwens Directeur