Met printing on demand kunt u het proces bepalen

Op ieder tijdstip drukwerk als bestelling plaatsen, het is mogelijk bij Dekkers van Gerwen! Printing on Demand is een service die niet alleen inspeelt op jouw persoonlijke agenda, maar ook veel

De voordelen van Printing on demand

  • U hoeft alleen de oplage te laten drukken die nodig is.
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van een dure voorraad, dus u loopt geen risico.
  • Wij staan erom bekend een snelle levering te hanteren.
  • Bij uw bestelling, is geen sprake van een minimum oplage.
  • Printing on demand is niet alleen efficient voor u, maar ook zeker voor het milieu.

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

U vraagt, wij draaien

Veel mensen denken dat ze hoge oplages moeten drukken om gunstige prijzen te krijgen. Onzin. Met het slimme Printing on Demand laat u kleine oplages maken op het moment dat u het nodig hebt. Zonder daar een extra hoog tar