Overleven in een markt vol concurrentie door gepersonaliseerd printen

In een markt waar de concurrentie moordend is en waar eenheidsworst regeert, biedt gepersonaliseerd printen, ook wel Variabele Data Printing, de mogelijkheid om sterk gepers

De voordelen van gepersonaliseerd printen

  • Gericht communiceren met de doelgroep, dus heel effectief.
  • De mogelijkheid om massamiddelen qua boodschap en inhoud helemaal aan te passen aan de informatiebehoefte van de individuele klant.
  • Vergaande mogelijkheden om u te onderscheiden van de rest van de markt.
  • Weinig verspilling omdat u heel gericht communiceert. Goed voor u en voor het milieu!

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

Specifieke doelgroepen bereiken vanuit een persoonlijke benadering

Personaliseren is meer dan een brief met een persoonlijke aanhef erboven. Wij kunnen drukwerk verzorgen dat per persoon de geschikte informatie en beelden bevat. In welke vorm

Enthousiast geworden?

Maak dan kennis met Hans Riezebos, de commercieel manager van Dekkers van Gerwen! Hij vertelt u graag nog meer over Dekkers van Gerwen en onze mogelijkheden!

Neem contact op  Meer over Hans Riezebos
Hans Riezebos
Hans Riezebos Commercieel manager