Uw persoonlijke bestelportaal!

Een persoonlijk, uiterst efficiënt, online bestelportaal, dat ingericht kan worden op de specifieke kenmerken en behoeften van elke klant. Zo heeft u altijd en overal de (eind)regie in handen vanachter uw eigen computer. Snel, simpel en uitermate gebruiksvriendelijk!

De voordelen van het MyDvG bestelportaal

  • U heeft online altijd en overal toegang tot uw persoonlijk ingestelde account.
  • Input leveren en bestellingen plaatsen kan op elk gewenst moment.
  • Uw portaal kan helemaal worden ingericht naar uw eigen wensen en voldoet altijd aan uw huisstijlregels.
  • Er is altijd direct zicht op lopende orders, voorraad en uw ordergeschiedenis.
  • MyDvG bestelportaal is snel, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk.

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

Altijd bereikbaar en zeer tijd efficiënt!

In het MyDvG bestelportaal kunt u in een oogopslag al uw bestelbare producten zien, afroepen doen uit voorraad, herdrukken bestellen, drukklare PDF-bestanden uploaden en bestellen en drukwerk aanmaken en bestellen, altijd binnen uw huisstijlregels! Dit alles vanachter uw computer, binnen één online omgeving. Uw artikelen zijn altijd direct opvraagbaar, in de juiste versie én met vooral gemaakte prijsafspraken. Efficiënt en helder dus!

Enthousiast geworden?

Maak dan kennis met Ab Bouwens, directeur van Dekkers van Gerwen! Hij vertelt u graag nog meer over Dekkers van Gerwen en onze mogelijkheden!

Neem contact op  Meer over Ab Bouwens
Ab Bouwens
Ab Bouwens Directeur