Dekkers van Gerwen denkt graag met u mee!

Een traject bij Dekkers van Gerwen start altijd met een kennismaking. Waarom? Zodat wij precies weten wat de wens is; welke producten gewenst zijn, welke materialen benodigd zijn en om advies te geven om vervolgens het allerbeste resultaat te bereiken.

De voordelen van persoonlijk advies

  • Bij Dekkers van Gerwen weet je als klant met wie je zaken doet.
  • Dekkers van Gerwen staat bekend om haar loyaliteit en betrouwbaarheid.
  • Advies op basis van uw wensen zorgt voor een beter resultaat.

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

Dag in dag uit, Dekkers van Gerwen staat klaar

Wij leveren graag persoonlijke en volledige service. Vanuit logistieke optimalisatie bieden wij aanvullende diensten om ervoor te zorgen dat uw drukwerk op de juiste manier op de juiste plek terecht komt. Van de handling en logistiek rondom producties tot het completeren van uw direct mailings, van uw voorraadbeheer tot de postale handling. Ons uiterst gemotiveerde en vakkundige team staat dag in dag uit klaar om alles snel en soepel voor u te regelen. Dit alles gebaseerd op uw wensen en ons advies.