Dekkers van Gerwen, duurzaam ondernemen

Cradle to Cradle: een wijze van ondernemen die een nieuwe kijk geeft op duurzaam ontwerpen. Het achterliggende idee van het concept is dat afval van het ene product voedsel is voor het andere product. Net zoals in de natuur. Volgens het Cradle to Cradle-gedachtegoed produceren betekent dat alle restproducten hergebruikt kunnen worden of milieuneutraal zijn. Cradle to Cradle is dus niet alleen goed voor u als klant, maar ook voor het milieu. Dekkers van Gerwen staat achter deze duurzame manier van ondernemen en beschikt dan ook over het officiële Cradle to Cradle-certificaat. 

De voordelen van duurzame producten

  • U kiest ervoor om bewust om te gaan met het milieu.
  • Bij Dekkers van Gerwen zijn wij gecertificeerd in het duurzaam ondernemen vanuit Cradle to Cradle.
  • Dekkers van Gerwen heeft een Cradle to Cradle-certificaat, als enige in de BeNeLux en zijn daarmee in staat om Cradle to Cradle gecertificeerde producten te realiseren.

Dekkers van Gerwen is voor ons een betrouwbare partner waarop we kunnen rekenen. De samenwerking verloopt soepel, mede dankzij de flexibiliteit van de medewerkers en de bereidheid om met ons mee te denken waar nodig.

Martine Mous
- Communicatieadviseur, Albert Schweitzer ziekenhuis

Dekkers van Gerwen kennen we al jaren als een betrouwbare en professionele productiepartner. Iedere dag werkt een gedreven team actief met ons samen om de kwaliteit van ons product op hoog niveau te houden. Korte lijnen, veel expertise in huis, en een 'yes-we-can’ mentaliteit. Daarmee worden we compleet ontzorgd, en dat is waar we naar op zoek zijn.

Ruud van den Akker
- General manager, IXXI

Het Cradle to Cradle certificaat van Dekkers van Gerwen heeft voor ons zeker een rol gespeeld bij de keuze voor een drukkerij!

Inge Spier
- Marketing en communicatie, Intersafe

Voor ons is Dekkers van Gerwen een heel betrouwbare partner. Ze doen wat ze zeggen. Eigenlijk is het niet ingewikkelder dan dat!

Martin Schröder
- Marketing coördinator, Wienerberger

Infinite Paper Products, de duurzame productlijn van Dekkers van Gerwen

Infinite paper products is de vertaling van Cradle to Cradle naar een Dekkers van Gerwen product. Infinite paper products bestaat enkel uit materialen die Cradle to Cradle-gecertificeerd zijn. Denk hierbij aan het papier dat we gebruiken, maar ook aan de milieuvriendelijke hechtingsmaterialen en biologische inkten. Voor het hele proces wordt er uitsluitend groene stroom gebruikt, zodat we u kunnen garanderen dat we alleen het beste voor zowel u als voor de natuur willen.

Meer weten over Infinite paper products?

www.infinitepaperproducts.nl